Actualizado:
23 abril 2018
20:30

TEXTOS MULTIDIFUSIÓN

Artículos remitidos por particulares y entidades a todos los medios de comunicación

CAPITANÍA CRISTIANA FILÀ NAVARROS

22-04-2018 VÍDEO. Vive con El nostre la capitanía cristiana de la Filá Navarros Alcoy / Filà Navarros Alcoi al frente del cual destaca la figura de su capitán, José Vicente Jornet

Dones que disparen. MARÍA JOSÉ PEIDRO

12-04-2018 Tota la vida he pensat que si em pillara una guerra, jo no tindria la romàntica idea de quedar-me en casa cuidant els meus fills: jo aniria a la batalla protegint els meus fills, la meua família, ma casa, el meu país (ma pàtria amada). Em vestiria intentant protegir-me al màxim del fet que suposa disparar: canviaria metalls per pell, faldes per pantalons, bruses amb volants per camises, em cobriria el cos per no deixar a l’aire cap tros de la meua pell. Intentaria camuflar-me com un més i passar desapercebuda per a no ser, més fàcil, el blanc de l’enemic i dispararia, dispararia, dispararia... En les festes del meu poble rememorem una batalla. Primer (...)

Un futur per al Raval. JORDI PLA. Regidor del Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament Cocentaina

06-04-2018 Un dimecres de meitat quaresma, Cocentaina té el seu centre neuràlgic al Raval amb la festa dels Nanos. Un dimecres on la vida social i cultural troba el seu lloc als carrers i places d’un dels llocs més emblemàtics de la nostra memòria col·lectiva. A molts conciutadans ens preocupa la situació del nucli antic. Passen els mesos, els anys i no es porta a terme cap acció política ni cap mesura per revertir la situació. Cap acció de millora impulsada per l’equip de govern. Sense anar més lluny, a la ciutat d’Alcoi s’ha arribat a un acord a la Mesa del Centre (òrgan conformat per comerciants, entitats veïnals, universitat i partits polítics) amb una dotació (...)

El tren Alcoi-Xàtiva la gran aposta per la mobilitat i la vertebració. ANNA CLIMENT. Regidora Compromís Alcoi

30-03-2018 Portem tants anys de reivindicacions que sembla impossible que es puga aconseguir res. Han hagut governs simultanis de tots dos partits majoritaris i el tren Alcoi-Xàtiva sempre ha caigut en (...)

#EstamosAquíPorRivera. M.DOLORES ALBA MULLOR. Diputada nacional del PP

21-03-2018 Se ha escrito y dicho mucho sobre la prisión permanente revisable, pero parece que nadie sabe exactamente qué ha pasado; y es importante saberlo. Es importante porque no se puede defender una cosa (...)

Bienvenido al club. MARCOS MARTÍNEZ. Coordinador de Ciudadanos Alcoy

12-03-2018 ¡Qué cosas! Todos sabemos que el PP tiene sus ojos clavados en Ciudadanos, pero ¿hasta el punto de imitar nuestras propuestas? Esto es más novedoso. Algo de la nueva política estará calando en sus (...)

En defensa d’EUPV, centre dels atacs del PSOE i Cs. SERGI RODRÍGUEZ. Consell Polític d’EUPV d’Alcoi

12-03-2018 Lluny de mirar a l’esquerra, el PSOE s’estima més mirar cap a la dreta. Lluny de seguir l’exemple dels seus a Portugal, que amb el conjunt de l’esquerra executen un programa de govern que ja és un (...)
El nostre ciutat